Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30774
Назва: | Особливості використання елементів marketing-mix закладів вищої освіти |
Автори: | Прядко, О.М. Олініченко, К.С. Афанасьєва, О.П. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: Вид-во Іванченка І. С. |
Бібліографічний опис: | Прядко О. М., Олініченко К. С., Афанасьєва О. П. Особливості використання елементів marketing-mix закладів вищої освіти. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: колективна монографія; за заг. ред. Н. Л. Савицької. Харків: Вид-во Іванченка І. С., 2018. С. 124-136. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30774 |
ISBN: | 978-617-7675-02-9 |
Розташовується у зібраннях: | Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Marketynhovi_innovatsiyi_mon_2018_124-136.pdf | 426.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.