Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30774
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прядко, О.М. | - |
dc.contributor.author | Олініченко, К.С. | - |
dc.contributor.author | Афанасьєва, О.П. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-24T12:07:54Z | - |
dc.date.available | 2023-04-24T12:07:54Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Прядко О. М., Олініченко К. С., Афанасьєва О. П. Особливості використання елементів marketing-mix закладів вищої освіти. Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі: колективна монографія; за заг. ред. Н. Л. Савицької. Харків: Вид-во Іванченка І. С., 2018. С. 124-136. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-7675-02-9 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30774 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Вид-во Іванченка І. С. | uk_UA |
dc.title | Особливості використання елементів marketing-mix закладів вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Book chapter | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Marketynhovi_innovatsiyi_mon_2018_124-136.pdf | 426.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.