Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30672
Назва: Урожайність і якість зерна озимої пшениці в залежності від основних факторів
Інші назви: Урожайность и качество зерна озимой пшеницы в зависимости от основных факторов
Yield and quality of winter wheat in the depending on the main factors
Автори: Солошенко, О. В.
Харченко, С. О.
Кочетова, С. І.
Безпалько, В. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Солошенко О. В. , Харченко С. О. , Кочетова С. І. , Безпалько В. В. Урожайність і якість зерна озимої пшениці в залежності від основних факторів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 120-127
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Короткий огляд (реферат): Розглядається комплекс факторів, що формують урожай і якість зерна озимої пшениці. Проведено аналіз сучасних тенденцій змін кліматичних погодних умов у взаємодії з технологією вирощування культури і можливостями її удосконалення
Рассматривается комплекс факторов, формирующих урожай и качество зерна озимой пшеницы. Проведен анализ современных тенденций изменений климатических погодных условий во взаимодействии с технологией выращивания культуры и возможностями ее совершенствования
We consider the complex of factors that shape the harvest and grain quality of winter wheat. The analysis of the current trends of climate change weather conditions in conjunction with the technology and the growing culture of improvement opportunities
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30672
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_19.pdf231.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.