Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30672
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСолошенко, О. В.-
dc.contributor.authorХарченко, С. О.-
dc.contributor.authorКочетова, С. І.-
dc.contributor.authorБезпалько, В. В.-
dc.date.accessioned2023-04-22T04:34:12Z-
dc.date.available2023-04-22T04:34:12Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСолошенко О. В. , Харченко С. О. , Кочетова С. І. , Безпалько В. В. Урожайність і якість зерна озимої пшениці в залежності від основних факторів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 120-127uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30672-
dc.description.abstractРозглядається комплекс факторів, що формують урожай і якість зерна озимої пшениці. Проведено аналіз сучасних тенденцій змін кліматичних погодних умов у взаємодії з технологією вирощування культури і можливостями її удосконаленняuk_UA
dc.description.abstractРассматривается комплекс факторов, формирующих урожай и качество зерна озимой пшеницы. Проведен анализ современных тенденций изменений климатических погодных условий во взаимодействии с технологией выращивания культуры и возможностями ее совершенствованияuk_UA
dc.description.abstractWe consider the complex of factors that shape the harvest and grain quality of winter wheat. The analysis of the current trends of climate change weather conditions in conjunction with the technology and the growing culture of improvement opportunitiesuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152-
dc.titleУрожайність і якість зерна озимої пшениці в залежності від основних факторівuk_UA
dc.title.alternativeУрожайность и качество зерна озимой пшеницы в зависимости от основных факторовuk_UA
dc.title.alternativeYield and quality of winter wheat in the depending on the main factorsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_19.pdf231.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.