Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30672
Title: | Урожайність і якість зерна озимої пшениці в залежності від основних факторів |
Other Titles: | Урожайность и качество зерна озимой пшеницы в зависимости от основных факторов Yield and quality of winter wheat in the depending on the main factors |
Authors: | Солошенко, О. В. Харченко, С. О. Кочетова, С. І. Безпалько, В. В. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Солошенко О. В. , Харченко С. О. , Кочетова С. І. , Безпалько В. В. Урожайність і якість зерна озимої пшениці в залежності від основних факторів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 120-127 |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 |
Abstract: | Розглядається комплекс факторів, що формують урожай і якість зерна озимої пшениці. Проведено аналіз сучасних тенденцій змін кліматичних погодних умов у взаємодії з технологією вирощування культури і можливостями її удосконалення Рассматривается комплекс факторов, формирующих урожай и качество зерна озимой пшеницы. Проведен анализ современных тенденций изменений климатических погодных условий во взаимодействии с технологией выращивания культуры и возможностями ее совершенствования We consider the complex of factors that shape the harvest and grain quality of winter wheat. The analysis of the current trends of climate change weather conditions in conjunction with the technology and the growing culture of improvement opportunities |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30672 |
Appears in Collections: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_19.pdf | 231.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.