Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30522
Назва: Математичне моделювання процесів концентрації соків у вихровому конвекційному апараті
Автори: Кирильчук, С.Л.
Перекрест, Володимир Вікторович
Перекрест, Н.Г.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кирильчук С. Л., Перекрест В. В., Перекрест Н. Г. Математичне моделювання процесів концентрації соків у вихровому конвекційному апараті. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 57-58.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30522
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_57-58.pdf146.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.