Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30522
Название: Математичне моделювання процесів концентрації соків у вихровому конвекційному апараті
Авторы: Кирильчук, С.Л.
Перекрест, Володимир Вікторович
Перекрест, Н.Г.
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кирильчук С. Л., Перекрест В. В., Перекрест Н. Г. Математичне моделювання процесів концентрації соків у вихровому конвекційному апараті. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 57-58.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30522
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_57-58.pdf146.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.