Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30522
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКирильчук, С.Л.-
dc.contributor.authorПерекрест, Володимир Вікторович-
dc.contributor.authorПерекрест, Н.Г.-
dc.date.accessioned2023-04-20T12:00:44Z-
dc.date.available2023-04-20T12:00:44Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКирильчук С. Л., Перекрест В. В., Перекрест Н. Г. Математичне моделювання процесів концентрації соків у вихровому конвекційному апараті. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 57-58.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30522-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМатематичне моделювання процесів концентрації соків у вихровому конвекційному апаратіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_57-58.pdf146.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.