Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30386
Назва: Досвід співпраці викладачів різних кафедр університету при викладанні окремих курсів студентам-магістрам спеціальності «обладнання переробних і харчових виробництв»
Інші назви: Опыт сотрудничества преподавателей разных кафедр университета при преподавании отдельных курсов студентам-магистрам специальности «оборудование перерабатывающих и пищевых производств»
Experience co-teachers of different departments of the university in teaching a separate course master students of specialty "process equipment manufacturing"
Автори: Богомолов, О. В.
Мегель, Ю. Є.
Денисенко, С. А.
Чалий, І. В
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Богомолов О. В. , Мегель Ю. Є. , Денисенко С. А. , Чалий І. В Досвід співпраці викладачів різних кафедр університету при викладанні окремих курсів студентам-магістрам спеціальності «обладнання переробних і харчових виробництв» . Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 12-19
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Короткий огляд (реферат): У статті аналізуються деякі приклади співпраці викладачів різних кафедр університету при викладанні окремих курсів студентам-магістрам спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»
В статье анализируются некоторые примеры сотрудничества преподавателей разных кафедр университета при преподавании отдельных курсов студентам-магистрам специальности «Оборудование перерабатывающих и пищевых производств»
The article deals with the analysis of some examples of collaboration of lectures from different university departments during the teaching of particular courses to the master students of “Processing and food production equipment” specialty
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30386
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_4.pdf246.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.