Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30284
Назва: Динаміка змін вмісту органічних кислот у процесі зберігання закусочних паст
Автори: Терещенко, А. М.
Науковий керівник : Скуріхіна Л. А.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Терещенко А. М. Динаміка змін вмісту органічних кислот у процесі зберігання закусочних паст. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Скуріхіна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.103.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30284
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_103-103.pdf139.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.