Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30281
Назва: Використання структуро-утворювачів у технологіях м’ясних продуктів
Автори: Скляр, А. О.
Науковий керівник : Камсуліна, Н. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Скляр А. О. Використання структуро-утворювачів у технологіях м’ясних продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Камсуліна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.101.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30281
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_101-101.pdf129.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.