Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30271
Название: Перспективи використання СО2-екстрактів спецій у технологіях м’ясних виробів
Авторы: Олійник, Н. О.
Научный руководитель: Камсуліна, Н. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Олійник Н. О. Перспективи використання СО2-екстрактів спецій у технологіях м’ясних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Камсуліна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.97.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30271
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_97-97.pdf129.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.