Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30264
Title: Особливості теплофізичних процесів холодильного консервування м’яса
Authors: Мілько Р.
metadata.dc.contributor.advisor: Янчева, М. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мілько Р. Особливості теплофізичних процесів холодильного консервування м’яса. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Янчева М. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.95.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30264
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_95-95.pdf128.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.