Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30264
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorМілько Р.-
dc.date.accessioned2023-04-18T10:18:07Z-
dc.date.available2023-04-18T10:18:07Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМілько Р. Особливості теплофізичних процесів холодильного консервування м’яса. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Янчева М. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.95.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30264-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості теплофізичних процесів холодильного консервування м’ясаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_95-95.pdf128.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.