Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30254
Название: Загальний хімічний склад напівкопчених ковбасних виробів із конини з використанням сочевиці
Авторы: Дацишин, М. Р.
Научный руководитель: Мартинюк, І. О.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дацишин М. Р. Загальний хімічний склад напівкопчених ковбасних виробів із конини з використанням сочевиці. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Мартинюк І. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 90.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30254
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_90-90.pdf128.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.