Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30244
Название: Характеристика комплексних добавок для виробництва реструктурованих м’ясопродуктів
Авторы: Бабенко, О. Л.
Научный руководитель: Янчева, М. О.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бабенко О. Л. Характеристика комплексних добавок для виробництва реструктурованих м’ясопродуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Янчева М. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 86.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30244
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_86-86.pdf129.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.