Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30239
Назва: | Аналіз харчової цінності моркви для виробництва напівфабрикатів на основі копреципітату зі сколотин |
Автори: | Сефіханова, Катерина Анатоліївна |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Сефіханова К. А. Аналіз харчової цінності моркви для виробництва напівфабрикатів на основі копреципітату зі сколотин. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 299-300. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30239 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_299-300.pdf | 92.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.