Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30239
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСефіханова, Катерина Анатоліївна-
dc.date.accessioned2023-04-18T09:51:15Z-
dc.date.available2023-04-18T09:51:15Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСефіханова К. А. Аналіз харчової цінності моркви для виробництва напівфабрикатів на основі копреципітату зі сколотин. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 299-300.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30239-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАналіз харчової цінності моркви для виробництва напівфабрикатів на основі копреципітату зі сколотинuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_299-300.pdf92.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.