Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30239
Название: | Аналіз харчової цінності моркви для виробництва напівфабрикатів на основі копреципітату зі сколотин |
Авторы: | Сефіханова, Катерина Анатоліївна |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Сефіханова К. А. Аналіз харчової цінності моркви для виробництва напівфабрикатів на основі копреципітату зі сколотин. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 299-300. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30239 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_299-300.pdf | 92.07 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.