Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30237
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorСкуріхіна, Л. А.-
dc.contributor.authorАбрамчук, О. Ю.-
dc.date.accessioned2023-04-18T09:48:35Z-
dc.date.available2023-04-18T09:48:35Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationАбрамчук О. Ю. Перспективи використання м’яса кролів у м’ясопереробних технологіях. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Скуріхіна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 84.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30237-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання м’яса кролів у м’ясопереробних технологіяхuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_84-84.pdf129.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.