Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30183
Назва: Підвищення якості м’ясних виробів шляхом інтенсифікації процесу теплової обробки
Автори: Юліна, А. І.
Юлін, А. О.
Дата публікації: 19-тра-2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Підвищення якості м’ясних виробів шляхом інтенсифікації процесу теплової обробки
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30183
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-80-81.pdf212.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.