Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30183
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЮліна, А. І.-
dc.contributor.authorЮлін, А. О.-
dc.date.accessioned2023-04-18T06:33:26Z-
dc.date.available2023-04-18T06:33:26Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationПідвищення якості м’ясних виробів шляхом інтенсифікації процесу теплової обробкиuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30183-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПідвищення якості м’ясних виробів шляхом інтенсифікації процесу теплової обробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-80-81.pdf212.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.