Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30183
Title: | Підвищення якості м’ясних виробів шляхом інтенсифікації процесу теплової обробки |
Authors: | Юліна, А. І. Юлін, А. О. |
Issue Date: | 19-May-2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Підвищення якості м’ясних виробів шляхом інтенсифікації процесу теплової обробки |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30183 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-80-81.pdf | 212.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.