Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30154
Title: Формування функціонально-технологічних властивостей м’ясної сушеної сировини для кулінарних виробів
Authors: Погожих, М. І.
Євлаш, В. В.
Нєміріч, О. В.
Максименко, А. Є
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погожих М.І., Євлаш В.В., Нєміріч О.В., Максименко А.Є. Формування функціонально-технологічних властивостей м’ясної сушеної сировини для кулінарних виробів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 64
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30154
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-64.pdf198.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.