Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30140
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАнтоненко, С. П.-
dc.contributor.authorСерік, М. Л.-
dc.contributor.authorБуряк, І. А.-
dc.date.accessioned2023-04-17T16:07:49Z-
dc.date.available2023-04-17T16:07:49Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationАнтоненко С. П., Серік М. Л., Буряк І. А. The way of obtaining of carotenecontaining dietary additive from microalgae Dunaliella salina (Отримання каротиновмісної дієтичної добавки на основі мікроводорості Dunaliella salina). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 77-78uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30140-
dc.description.abstractУ тезах розглянуто перспективу використання мікроводоростей, зокрема Dunaliella salina, для одержання каротинвмісних дієтичних добавок у вигляді жирових екстрактів.uk_UA
dc.language.isoen_USuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleThe way of obtaining of carotenecontaining dietary additive from microalgae Dunaliella salinauk_UA
dc.title.alternativeОтримання каротиновмісної дієтичної добавки на основі мікроводорості Dunaliella salinauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-77-78.pdf202.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.