Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30140
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Антоненко, С. П. | - |
dc.contributor.author | Серік, М. Л. | - |
dc.contributor.author | Буряк, І. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-17T16:07:49Z | - |
dc.date.available | 2023-04-17T16:07:49Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Антоненко С. П., Серік М. Л., Буряк І. А. The way of obtaining of carotenecontaining dietary additive from microalgae Dunaliella salina (Отримання каротиновмісної дієтичної добавки на основі мікроводорості Dunaliella salina). Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 77-78 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30140 | - |
dc.description.abstract | У тезах розглянуто перспективу використання мікроводоростей, зокрема Dunaliella salina, для одержання каротинвмісних дієтичних добавок у вигляді жирових екстрактів. | uk_UA |
dc.language.iso | en_US | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 | - |
dc.title | The way of obtaining of carotenecontaining dietary additive from microalgae Dunaliella salina | uk_UA |
dc.title.alternative | Отримання каротиновмісної дієтичної добавки на основі мікроводорості Dunaliella salina | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-77-78.pdf | 202.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.