Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30137
Название: Оцінка властивостей шроту з плодів розторопші
Авторы: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Рогова, А. Л.
Аліфов, Шаміль Алмамед огли
Дата публикации: 22-мая-2014
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Шидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Аліфов Шаміль Алмамед огли. Оцінка властивостей шроту з плодів розторопші. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 71-72
Серия/номер: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30137
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_1-71-72.pdf227.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.