Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30137
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorРогова, А. Л.-
dc.contributor.authorАліфов, Шаміль Алмамед огли-
dc.date.accessioned2023-04-17T15:58:55Z-
dc.date.available2023-04-17T15:58:55Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Аліфов Шаміль Алмамед огли. Оцінка властивостей шроту з плодів розторопші. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 71-72uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30137-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleОцінка властивостей шроту з плодів розторопшіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_1-71-72.pdf227.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.