Випуск 2 (30) : [18] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Моніторинг впливу екстрактів рослинної сировини на збудників хвороб плодів вишніДубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Новікова, Віра Валеріївна
2019Вплив термінів зберігання на мікробіоту та мікобіоту філосфери плодів томатівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Фролова, Тетяна Володимирівна
2019Кріомеханохімія і кріомеханодеструкція біополімерів у харчових нанотехнологіях під час переробки рослинної інуліновмісної сировини в оздоровчі добавкиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Максимова, Надія Пилипівна
2019Обґрунтування вибору стабілізатора для м’якого морозива на основі сироваткиДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Бєляєва, Інна Михайлівна
2019Процеси кріомеханохімії та кріомеханодеструкції під час переробки хлорофіловмісних овочів у оздоровчі нанопродуктиПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Котюк, Тетяна Валеріївна; Дудник, Катерина Валеріївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2019Зміни структурно-механічних властивостей склеєних кишкових оболонок смажених ковбасМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Інжиянц, Самвел Тігранович
2019Аспекти визначення гідравлічних опорів степеневих рідинБілецький, Едуард Володимирович; Петренко, Олена Володимирівна
2019Гідролізати арабіноксилану кукурудзи як чинник впливу на активність папаїнуЧерно, Наталія Кирилівна; Озоліна, Софія Олександрівна; Битка, Тетяна Вікторівна
2019Prospects for the use of membrane technologies for the processing of dairy raw materialsDeynichenko, Gregory; Guzenko, Vasiliy; Dmytrevskyi, Dmytro; Tsvirkun, Ludmila; Kravchenko, Tamara
2019Дослідження хімічного складу та вмісту акумульованого йоду в зернах соїБілецька, Яна Олександрівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2019Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мусових тортівКасабова, Катерина Рубенівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Шматченко, Наталя Василівна
2019Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатинуКондрашина, Лідія Анатоліївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковець, Сергій Петрович
2019Дослідження мікроструктури продуктів переробки молочної сироваткиГніцевич, Вікторія Альбертівна; Гончар, Юлія Миколаївна; Романенко, Роман Петрович
2019Аналіз сучасних технологій виробництва солодких страв для оздоровчого харчуванняДзюба, Надія Анатоліївна; Кашкано, Мар’яна Анатоліївна; Калугіна, Ірина Михайлівна; Олійник, Марія Ігорівна
2019Удосконалення технологічного процесу виробництва посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів)Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна
2019Удосконалення технології здобного напівфабрикату, збагаченого засвоюваними сполуками кальціюХолобцева, Ірина Петрівна; Серік, Максим Леонідович; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2019Вивчення функціонально-технологічних властивостей білків соняшникуКамсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Павлова, Оксана Володимирівна
2019The prospects of trans fats replacement in food productsGoralchuk, Andrii; Andreeva, Svetlana; Dikhtiar, Alena; Riabets, Olga; Chekanov, Mykola
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18