Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Моніторинг впливу екстрактів рослинної сировини на збудників хвороб плодів вишні | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Новікова, Віра Валеріївна |
2019 | Вплив термінів зберігання на мікробіоту та мікобіоту філосфери плодів томатів | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Фролова, Тетяна Володимирівна |
2019 | Кріомеханохімія і кріомеханодеструкція біополімерів у харчових нанотехнологіях під час переробки рослинної інуліновмісної сировини в оздоровчі добавки | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Максимова, Надія Пилипівна |
2019 | Обґрунтування вибору стабілізатора для м’якого морозива на основі сироватки | Дейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Бєляєва, Інна Михайлівна |
2019 | Процеси кріомеханохімії та кріомеханодеструкції під час переробки хлорофіловмісних овочів у оздоровчі нанопродукти | Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Котюк, Тетяна Валеріївна; Дудник, Катерина Валеріївна; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2019 | Зміни структурно-механічних властивостей склеєних кишкових оболонок смажених ковбас | Михайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Інжиянц, Самвел Тігранович |
2019 | Аспекти визначення гідравлічних опорів степеневих рідин | Білецький, Едуард Володимирович; Петренко, Олена Володимирівна |
2019 | Гідролізати арабіноксилану кукурудзи як чинник впливу на активність папаїну | Черно, Наталія Кирилівна; Озоліна, Софія Олександрівна; Битка, Тетяна Вікторівна |
2019 | Prospects for the use of membrane technologies for the processing of dairy raw materials | Deynichenko, Gregory; Guzenko, Vasiliy; Dmytrevskyi, Dmytro; Tsvirkun, Ludmila; Kravchenko, Tamara |
2019 | Дослідження хімічного складу та вмісту акумульованого йоду в зернах сої | Білецька, Яна Олександрівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна |
2019 | Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мусових тортів | Касабова, Катерина Рубенівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Шматченко, Наталя Василівна |
2019 | Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатину | Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковець, Сергій Петрович |
2019 | Дослідження мікроструктури продуктів переробки молочної сироватки | Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Гончар, Юлія Миколаївна; Романенко, Роман Петрович |
2019 | Аналіз сучасних технологій виробництва солодких страв для оздоровчого харчування | Дзюба, Надія Анатоліївна; Кашкано, Мар’яна Анатоліївна; Калугіна, Ірина Михайлівна; Олійник, Марія Ігорівна |
2019 | Удосконалення технологічного процесу виробництва посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів) | Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна |
2019 | Удосконалення технології здобного напівфабрикату, збагаченого засвоюваними сполуками кальцію | Холобцева, Ірина Петрівна; Серік, Максим Леонідович; Самохвалова, Ольга Володимирівна |
2019 | Вивчення функціонально-технологічних властивостей білків соняшнику | Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Павлова, Оксана Володимирівна |
2019 | The prospects of trans fats replacement in food products | Goralchuk, Andrii; Andreeva, Svetlana; Dikhtiar, Alena; Riabets, Olga; Chekanov, Mykola |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18