Випуск 2 (30) : [18] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Моніторинг впливу екстрактів рослинної сировини на збудників хвороб плодів вишніДубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Новікова, Віра Валеріївна
2019Вплив термінів зберігання на мікробіоту та мікобіоту філосфери плодів томатівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Фролова, Тетяна Володимирівна
2019Кріомеханохімія і кріомеханодеструкція біополімерів у харчових нанотехнологіях під час переробки рослинної інуліновмісної сировини в оздоровчі добавкиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Максимова, Надія Пилипівна
2019Обґрунтування вибору стабілізатора для м’якого морозива на основі сироваткиДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Бєляєва, Інна Михайлівна
2019Процеси кріомеханохімії та кріомеханодеструкції під час переробки хлорофіловмісних овочів у оздоровчі нанопродуктиПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Котюк, Тетяна Валеріївна; Дудник, Катерина Валеріївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2019Зміни структурно-механічних властивостей склеєних кишкових оболонок смажених ковбасМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Інжиянц, Самвел Тігранович
2019Аспекти визначення гідравлічних опорів степеневих рідинБілецький, Едуард Володимирович; Петренко, Олена Володимирівна
2019Гідролізати арабіноксилану кукурудзи як чинник впливу на активність папаїнуЧерно, Наталія Кирилівна; Озоліна, Софія Олександрівна; Битка, Тетяна Вікторівна
2019Prospects for the use of membrane technologies for the processing of dairy raw materialsDeynichenko, Gregory; Guzenko, Vasiliy; Dmytrevskyi, Dmytro; Tsvirkun, Ludmila; Kravchenko, Tamara
2019Дослідження хімічного складу та вмісту акумульованого йоду в зернах соїБілецька, Яна Олександрівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2019Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мусових тортівКасабова, Катерина Рубенівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Шматченко, Наталя Василівна
2019Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатинуКондрашина, Лідія Анатоліївна; Бідюк, Дмитро Олегович; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковець, Сергій Петрович
2019Дослідження мікроструктури продуктів переробки молочної сироваткиГніцевич, Вікторія Альбертівна; Гончар, Юлія Миколаївна; Романенко, Роман Петрович
2019Аналіз сучасних технологій виробництва солодких страв для оздоровчого харчуванняДзюба, Надія Анатоліївна; Кашкано, Мар’яна Анатоліївна; Калугіна, Ірина Михайлівна; Олійник, Марія Ігорівна
2019Удосконалення технологічного процесу виробництва посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів)Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В’ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна
2019Удосконалення технології здобного напівфабрикату, збагаченого засвоюваними сполуками кальціюХолобцева, Ірина Петрівна; Серік, Максим Леонідович; Самохвалова, Ольга Володимирівна
2019Вивчення функціонально-технологічних властивостей білків соняшникуКамсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Павлова, Оксана Володимирівна
2019The prospects of trans fats replacement in food productsGoralchuk, Andrii; Andreeva, Svetlana; Dikhtiar, Alena; Riabets, Olga; Chekanov, Mykola
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 18 of 18