Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30062
Назва: Інтелектуальне виробництво: сутність та підстави виокремлення
Автори: Андрєєв, М. А.
Науковий керівник : Попова, Л. М.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Андрєєв М. А. Інтелектуальне виробництво: сутність та підстави виокремлення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Попова Л. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 404.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30062
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_403.pdf103.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.