Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29998
Назва: | Contemporary food technology and its impact on cuisine |
Автори: | Потапенко, А. |
Науковий керівник : | Кондратенко, М. В. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Потапенко А. Contemporary food technology and its impact on cuisine. Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Кондратенко М. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 371. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто різновиди виготовлення продуктів та їх постачання до кулінарії. Надано аналіз харчових звичок, та вживання продуктів в різних країнах світу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29998 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_371.pdf | 173.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.