Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29982
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorЛітвін, А. О.-
dc.date.accessioned2023-04-14T09:57:08Z-
dc.date.available2023-04-14T09:57:08Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЛітвін А. О. Management and company structure (Менеджмент і структура компанії). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 355.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29982-
dc.description.abstractПоняття «менеджмент» має багато визначень. Визначні люди зі світу бізнесу: менеджери та професори у справах бізнесу, мають свої здогадки з цього приводу. Менеджмент є важливою складовою структури компанії. В створенні бізнес-компанії необхідно знати все, що стосується менеджменту та управління структурами такого типу.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleManagement and company structure (Менеджмент і структура компанії)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_355.pdf173.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.