Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29953
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТопольник, В. Г.-
dc.contributor.authorЦап, Д. В.-
dc.date.accessioned2023-04-14T08:50:38Z-
dc.date.available2023-04-14T08:50:38Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЦап Д. В. Комплексний показник якості менеджера виробництва кулінарної фабрики. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Топольник В. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 326.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29953-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКомплексний показник якості менеджера виробництва кулінарної фабрикиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_326.pdf162.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.