Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29950
Title: Організація ринку органічних продуктів харчування
Authors: Скаковський, І. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Пічугіна, Т. С.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Скаковський І. В. Організація ринку органічних продуктів харчування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Пічугіна Т. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 323.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29950
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_323.pdf114.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.