Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29946
Назва: Шляхи вдосконалення технології виробництва мармеладно-пастильних виробів
Автори: Шматченко, Н. В.
Бондарєва, А. С.
Науковий керівник : Артамонова, М. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Шматченко Н. В., Бондарєва А. С. Шляхи вдосконалення технології виробництва мармеладно-пастильних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Артамонова М. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 82.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29946
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_82-82.pdf120.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.