Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29741
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorВетров, В. Н.-
dc.contributor.authorЛитвиненко, О. С.-
dc.date.accessioned2023-04-12T07:57:51Z-
dc.date.available2023-04-12T07:57:51Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЛитвиненко О. С. Инновации в управлении потенциалом предприятий гостинично-ресторанного хозяйства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ветров В. Н. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 309.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29741-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleИнновации в управлении потенциалом предприятий гостинично-ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_309.pdf113.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.