Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29734
Название: Підвищення стратегічного потенціалу як умова успіху підприємств розважального бізнесу
Авторы: Кобченко, В. В.
Научный руководитель: Селютін, В. М.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кобченко В. В. Підвищення стратегічного потенціалу як умова успіху підприємств розважального бізнесу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Селютін В. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 302.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29734
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_302.pdf112.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.