Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29730
Назва: Особливості бренд-менеджменту в Україні
Автори: Казавчинський, Р. О.
Науковий керівник : Чатченко, О. Є.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Казавчинський Р. О. Особливості бренд-менеджменту в Україні. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Чатченко О. Є. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 298.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29730
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_298.pdf113.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.