Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29615
Назва: Прибуток підприємства як об’єкт управління
Автори: Зайцева, А. В.
Науковий керівник : Самусєва, Л. Ю.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Зайцева А. В. Прибуток підприємства як об’єкт управління. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Самусєва Л. Ю. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 224.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29615
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_224.pdf105.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.