Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29535
Title: | Поведінковий аналіз асоціативного сприйняття споживачами харчового продукту як інструмент комерціалізації інноваці |
Authors: | Савицька, Н. Л. Євлаш, В. В. Афанасьева, О. П. Железняк, З. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Суми : Триторія |
Citation: | Савицька Н. Л., Євлаш В. В., Афанасьева О. П., Железняк З. В. Поведінковий аналіз асоціативного сприйняття споживачами ха-рчового продукту як інструмент комерціалізації інновації. Комерціалізація інновацій : монографія. Суми : Триторія, 2020. С. 233-246 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29535 |
ISBN: | 978-966-97985-4-1 |
Appears in Collections: | Комерціалізація інновацій, 2020 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_Komerts_innovatsiy_2020_233-246.pdf | 2.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.