Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29535
Название: | Поведінковий аналіз асоціативного сприйняття споживачами харчового продукту як інструмент комерціалізації інноваці |
Авторы: | Савицька, Н. Л. Євлаш, В. В. Афанасьева, О. П. Железняк, З. В. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Суми : Триторія |
Библиографическое описание: | Савицька Н. Л., Євлаш В. В., Афанасьева О. П., Железняк З. В. Поведінковий аналіз асоціативного сприйняття споживачами ха-рчового продукту як інструмент комерціалізації інновації. Комерціалізація інновацій : монографія. Суми : Триторія, 2020. С. 233-246 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29535 |
ISBN: | 978-966-97985-4-1 |
Располагается в коллекциях: | Комерціалізація інновацій, 2020 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Komerts_innovatsiy_2020_233-246.pdf | 2.08 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.