Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29533
Назва: | Маркетингове забезпечення комерціалізації інноваційних харчових продуктів |
Автори: | Жегус, О. В. Пілюгіна, І. С. Пилипенко, В. І. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Суми : Триторія |
Бібліографічний опис: | Жегус О. В., Пілюгіна І. С., Пилипенко В. І. Маркетингове забезпечення комерціалізації інноваційних харчових продуктів. Комерціалізація інновацій : монографія. Суми : Триторія, 2020. С. 214-232 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29533 |
ISBN: | 978-966-97985-4-1 |
Розташовується у зібраннях: | Комерціалізація інновацій, 2020 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Komerts_innovatsiy_2020_214-232.pdf | 1.97 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.