Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29533
Название: | Маркетингове забезпечення комерціалізації інноваційних харчових продуктів |
Авторы: | Жегус, О. В. Пілюгіна, І. С. Пилипенко, В. І. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Суми : Триторія |
Библиографическое описание: | Жегус О. В., Пілюгіна І. С., Пилипенко В. І. Маркетингове забезпечення комерціалізації інноваційних харчових продуктів. Комерціалізація інновацій : монографія. Суми : Триторія, 2020. С. 214-232 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29533 |
ISBN: | 978-966-97985-4-1 |
Располагается в коллекциях: | Комерціалізація інновацій, 2020 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Komerts_innovatsiy_2020_214-232.pdf | 1.97 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.