Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29528
Название: | Визначення ступеня помелу кави та його впливу на органолептичні показники та якість напою |
Авторы: | Солонович, Ж. Ж. Кабанець, А. Д. |
Дата публикации: | 25-апр-2012 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Солонович Ж. Ж., Кабанець А. Д. Визначення ступеня помелу кави та його впливу на органолептичні показники та якість напою. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Воронцова Ж. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 106 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29528 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-106.pdf | 260.2 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.