Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29528
Название: Визначення ступеня помелу кави та його впливу на органолептичні показники та якість напою
Авторы: Солонович, Ж. Ж.
Кабанець, А. Д.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Солонович Ж. Ж., Кабанець А. Д. Визначення ступеня помелу кави та його впливу на органолептичні показники та якість напою. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Воронцова Ж. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 106
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29528
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-106.pdf260.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.