Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29528
Title: Визначення ступеня помелу кави та його впливу на органолептичні показники та якість напою
Authors: Солонович, Ж. Ж.
Кабанець, А. Д.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Солонович Ж. Ж., Кабанець А. Д. Визначення ступеня помелу кави та його впливу на органолептичні показники та якість напою. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Воронцова Ж. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 106
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29528
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-106.pdf260.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.