Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29490
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorКіптела, Л. В.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.date.accessioned2023-04-09T19:56:40Z-
dc.date.available2023-04-09T19:56:40Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Концентрування плодово-ягідних пюре. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 121-122.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29490-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleКонцентрування плодово-ягідних пюреuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-121-122.pdf218.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.