Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29489
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТоряник, О. І.-
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorСоколовська, О. О.-
dc.date.accessioned2023-04-09T19:51:46Z-
dc.date.available2023-04-09T19:51:46Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationТоряник О. І., Дьяков О. Г., Дюкарева Г. І., Соколовська О. О. Дослідження рухливості молекул у системі вода-екстракт стевії, методом ядерного магнітного резонансу. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 119-120.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29489-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleДослідження рухливості молекул у системі вода-екстракт стевії, методом ядерного магнітного резонансуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-119-120.pdf230.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.