Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29484
Title: Применение тузлуков на основе эха-воды при производстве пресервов из сардинеллы
Authors: Сухаренко, Е. В.
Карпова, И. С.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сухаренко Е. В., Карпова И. С. Применение тузлуков на основе эха-воды при производстве пресервов из сардинеллы. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 109-110.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29484
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-109-110.pdf217.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.