Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29484
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСухаренко, Е. В.-
dc.contributor.authorКарпова, И. С.-
dc.date.accessioned2023-04-09T19:19:51Z-
dc.date.available2023-04-09T19:19:51Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСухаренко Е. В., Карпова И. С. Применение тузлуков на основе эха-воды при производстве пресервов из сардинеллы. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 109-110.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29484-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПрименение тузлуков на основе эха-воды при производстве пресервов из сардинеллыuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-109-110.pdf217.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.