Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29478
Назва: Дослідження конвективного та конвективно-мікрохвильового сушіння дрібнонасіннєвих культур
Автори: Станкевич, Г. М.
Овсянникова, Л. К.
Соколовська, О. Г.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Станкевич Г. М., Овсянникова Л. К., Соколовська О. Г. Дослідження конвективного та конвективно-мікрохвильового сушіння дрібнонасіннєвих культур. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 97-98.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29478
Розташовується у зібраннях:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_16.05.13_-97-98.pdf218.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.